Menu

header photo

De camping beschikt over vier velden waarvan er één is beschut door bomen en struiken en de andere drie hebben vrij uitzicht over de landerijen en boswallen.

De velden, één, twee en drie hebben een verhard plateau. Ze bieden een optimale mogelijkheid om in alle rust te genieten op onze camping en de boerderij. Het is een kleine rustige camping voor maximaal 45 plaatsen en op loopafstand van vis- en vaarwater. Ook veld vier heeft een verhard plateau en mogen de auto’s bij de plekken staan. De velden één, twee en drie zijn autovrij.

Onze camping bied u een sta- of verblijfplaats met nieuwe sanitaire voorzieningen waaronder een wasmachine, centrifuge en koelkast. Alle plaatsen hebben zes ampére electriciteit, gratis fiets- en wandelroutes en diverse folders.

In de fietsenstalling zijn oplaad stations voor elektrische fietsen. Onze camping ligt vlak bij bekende Pieterpad en Drenthepad.


Sinds kort beschikken wij over een nagelnieuwe jeu de boules baan. Het ligt mooi centraal gelegen op één van de velden, voorzien van een tuinbank en een tafel.  Een waar gezellig ontmoetingsplek voor de gasten.

Klik op één van de drie plaatjes voor een vergroting

Klik op de plattegrond voor een vergroting